landing-page-boek

Een burn-out is er ineens. De weg ernaartoe vol stress en vaak erg lang.  

Als we de signalen van een mogelijke aankomende burn-out herkennen, kunnen we er ook iets aan doen. 

Mariska Cornelissen dook met ex-burn-out’ers en leidinggevenden terug in de tijd naar de fase voorafgaand aan de burn-out: de bijna-burn-outperiode. De patronen die uit de bijna-burn-outperiode naar voren komen verbindt ze met de inzichten uit het wetenschappelijk onderzoek naar kwetsbaarheid, schaamte, moed en leiderschap van bestsellerauteur Brené Brown. 

Nog niet gevloerd geeft sleutels voor medewerkers en hun leidinggevenden om overeind te blijven als je bijna-burn-out bent. 

Uit de schaamte, in de moed

Mariska Cornelissen is communicatie-wetenschapper, trainer en coach. Als een van de eerste Nederlanders is zij door Brené Brown gecertificeerd als Daring Way™- en Dare to Lead™-facilitator.

‘In deze tijd waarin veel organisaties het perfecte plaatje omarmen is het geluid van Mariska Cornelissen er eentje die we ook moeten horen. Nog niet gevloerd is een aanrader voor iedereen die in deze veranderende en onvoorspelbare wereld overeind wilt blijven.’

Ria van Dinteren, auteur op het gebied van management en het brein.

boekomslag

BOEKPRESENTATIE

Zaterdag 7 september
17:00 uur
Boekhandel Jacques Baas
Traaij 4C Driebergen

Bestel het boek (€ 20,99)

training-burn-out

Training Nog niet gevloerd voor bijna-burn-out’ers

maris-meisje-2

Met veel plezier begeleid ik als gecertificeerd The Daring Way™- en Dare to Lead™-facilitator  mensen, teams en organisaties in de moed van imperfectie en in de kracht van kwetsbaarheid in coachingstrajecten, trainingen en workshops.

In aanvulling op het boek bied ik twee Nog Niet Gevloerd-trainingen aan: voor bijna-burn-out’ers en voor leidinggevenden van bijna-burn-out’ers. Meer info over het programma en de data volgt zo spoedig mogelijk. Wil je op de hoogte blijven, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief.

training-leidinggevende burn-out

Training Nog niet gevloerd voor Leidinggevenden van bijna-burn-out’ers