Brené Brown

Brené Brown is professor aan de Universiteit van Houston en heeft op basis van haar wetenschappelijk onderzoek naar thema’s als moed, authenticiteit, schaamte en kwetsbaarheid de methoden The Daring Way™, Rising Strong™  en Dare to Lead™ ontwikkeld. Deze methoden pas ik toe in alle vormen van coaching die ik aanbied.

Wishing you a heart open enough to stay curious, strong enough to face pain and brave enough to feel joy

Brene Brown​​

Brene

De methoden van Brené Brown zijn ontwikkeld voor individuen, teams én leiders. Aan de hand van deze methoden worden deelnemers in training en coaching uitgenodigd om de gedachten, emoties en gedragingen die hen tegenhouden te herkennen en onderzoeken en keuzes en werkwijzen die hen in de richting van meer authentiek handelen eigen te maken. De methoden van Brené Brown zet ik in in mijn coachings- en trainingsprogramma’s voor ondernemers. 

Brené Brown is auteur van de bestsellers, in Nederland vertaald: Gelukkig ben ik niet de enige, De moed van Imperfectie, De kracht van kwetsbaarheid, Sterker dan ooit, Verlangen naar verbinding, Durf te leiden en Atlas of the Heart. Haar 2010-TEDx Houston talk “The Power of Vulnerability” staat in de top 5 van meest bekeken TED-talks ter wereld met meer dan 30 miljoen views.

Meer informatie over Brené Brown en de methoden vind je op
www.brenebrown.com

Maris & Brené

Ik ben afgestudeerd als communicatiewetenschapper aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2013 maakte ik kennis met het werk van Brené Brown. Dat was voor mij het moment om de ommezwaai te maken van communicatiekundige naar coach. In 2014 ben ik als één van de eerste Nederlanders door Brené Brown gecertificeerd om haar programma’s Dare to Lead™ en Daring Way™ toe te passen in training en coaching. Sindsdien werk ik in mijn coachtrajecten voornamelijk met het gedachtengoed van Brené Brown. Ik maak deel uit van de internationale community van gecertificeerde facilitators van Brené Brown Education and Research Group.  Zo blijf ik me continue ontwikkelen in het wetenschappelijk werk van Brené Brown en hou ik mijn kennis en vaardigheden up to date.

Inspirerende video's

Winkelwagen