Moed van Imperfect Ondernemen

Je wilt graag vanuit je authenticiteit ondernemen. De ondernemer worden die je bent. Met Moed van Imperfect Ondernemen gaan we aan de slag met de 10 krachtige guideposts van Brené Brown, speciaal vertaald naar het ondernemerschap. En samen met ondernemers die voor een zelfde uitdaging staan.

Doorbreek je
perfectie-plafond

Moed van Imperfect Ondernemen

Laat perfectionisme los

De moed van imperfect ondernemen is dat het niet allemaal perfect hoeft. Dat je weet wanneer goed goed genoeg is. En dat je, ondanks dat je weet dat het niet perfect is, vol vertrouwen de volgende stap zet. Omdat het vanuit je hart komt. Daarvoor is het nodig volledig in je authenticiteit te stappen.

Met het online programma De Moed van Imperfect ondernemen gaat het je lukken jouw perfectie-plafond te doorbreken. Je weet weer waar jouw kracht ligt als ondernemer. Het is helder voor waar je zelf blij van wordt en wat je beter kan uitbesteden. Je weet beter je grenzen te bewaken. Je hebt een betere balans, omdat je beter in staat bent je energie te bewaren en op tijd weer op te laden. Je gaat uit van eigen kracht en durft meer te vertrouwen op je intuïtie, je innerlijke zelf, omdat je beter in verbinding staat met jezelf. Bij tegenslag weet je sneller weer op te staan. De lol in het ondernemerschap is weer terug. Je geniet meer van kleine succesjes en door die kleine succesjes komen ook de grotere successen jouw kant op.

In slechts een uur per week, 6 weken, laat je je perfectionisme los en stap jij in de moed van imperfect ondernemen. En toch heb je het gevoel dat je continu aan de slag bent, terwijl je business gewoon doorgaat. Want we gaan het meteen in praktijk brengen. On the job! Niet eerst leren en dan pas later doen. We weten allemaal dat dat ‘later’ doen er vaak niet van komt, toch ;).

 

Groei als ondernemer!

  • meer zelfvertrouwen
  • beter je grenzen bewaken
  • vertrouwen op je intuïtie
  • meer energie
  • meer lol in ondernemen
  • meer veerkracht bij tegenslag 

Doe mee en ontvang:
* 6 wekelijkse online groepssessies ( 1 uur per week)
* dagelijkse inspiratie en uitwisseling via whatsappgroep
* elke week een mail met highlights en tips voor juiste focus
* 1x 1-op-1 coachcall met mij
* gratis boek ‘Moed van Imperfectie’ van Brené Brown (twv €20,99)

Al sinds 2014 ben ik door Brené Brown officieel gecertificeerd als Dare to Lead™- en Daring Way™-facilitator. En nu als eerste facilitator, vertaal ik de Gifts of Imperfection naar het ondernemerschap. 

Bekijk de data en verzeker je meteen van een plekje. 

E-coaching

Mariska heeft mijn beslagen spiegel samen met mij beetje bij beetje helder gepoetst. Mooie, soms ook pijnlijke inzichten opgedaan. Heel erg waardevol geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Wandelcoaching ‘In de Wood met Maris’

When I was offered my first leadership position in a school, I knew I wanted to incorporate the work of Brene Brown to guide me through this new role. While reading the Dare to Lead book, I decided to find a coach that could support me with putting the literature into practice – that is when I found Mariska and signed up for her walking sessions. Mariska was warm and friendly as we discussed my challenges and areas I needed to work on as a person new to a leadership role. At the same time, she also helped me to critically reflect and challenged my perception of things. She helped me to become more self-aware of my values and to notice when I was behaving within or outside of these values. I would definitely recommend Mariska as a leadership coach.

Cory Bremner van International School of Amsterdam

Moed van Imperfect Ondernemen

“Het was heel bijzonder om afgelopen winter, tijdens een donkere periode, 6 weken lang door Maris gecoacht te worden aan de hand van de guide posts van Brené Brown. Alsof ik haar trof bij een online knapperend haardvuurtje. Gedurende die weken werd ik op een prettige manier opgeschud en was er echt tijd voor reflectie en het maken van nieuwe plannen. Dank je wel voor alles, Mariska!”

 

Suzanne van Stratum van In de regel

Moed van Imperfect Ondernemen

Wat een geluk dat ik mocht deelnemen aan jouw cursus “De moed van Imperfect ondernemen”.
Jong aangeleerd en daarna lang gecultiveerd gedrag, haal je er met een 6-weekse cursus niet zomaar uit. Maar jouw cursus heeft voor mij wel iets in gang gezet, waardoor ik ervan overtuigd ben dat ik op termijn het negatieve, belemmerende effect van het streven naar perfectionisme ga kwijtraken en alleen het positieve effect ga behouden. De plezierige wijze waarop jij de cursus hebt vormgegeven met iedere dag weer positieve ondersteunende berichten en eenmaal per week een uur digitale support, inclusief de interactie met de andere cursiste, is voor mij enorm motiverend geweest en ik ga die support zeker missen. Ook al ben ik nog lang geen goed-genoegist, door de cursus en de praktische handvatten die je hebt aangereikt (en wie weet met nog wat “onderhoudssupport” als vervolg?) gaat dat op termijn vast goed komen!

 

Lenie de Wal van De Wal Advocatuur

Moed van Imperfect Ondernemen

Jeetje wat heb ik veel over mezelf geleerd in korte tijd. En het meest waardevolle vind ik nog wel dat ik het direct toe pas in mijn onderneming. Ik kan veel beter bij mezelf blijven en daardoor ook productiever zijn en ik ben veel minder moe ’s avonds. Het is voor mij heel erg waardevol geweest!

 

Ingrid Kruithof van HR Advies en Coaching

Wandelcoaching ‘In de Wood met Maris’

‘Ik heb veel baat gehad bij de wandelcoaching sessies. Een ‘kantoor’ of kamer en iemand ‘tegenover’ je kan wat meer druk geven tijdens lastige gespreksonderwerpen. Door te wandelen in de natuur kun je misschien wel iets meer ontspannen praten met elkaar.  Mariska is een professionele coach met een brede kennis. Ze weet de grote lijnen uit kleine voorbeelden of anekdotes te halen. De ‘Daring Way’ coaching was een leidraad, maar door de gesprekken, extra oefeningen die daaruit voortkwamen en veel relevante literatuur werd het echt een coaching op maat.’

 

Monique Hulshoff

E-coaching

Een e-coaching traject met Mariska kan ik iedereen aanbevelen. Het is een laagdrempelige manier van coachen, maar met de verwachte resultaten. In de 8 weken dat we contact hebben gehad kon ik alles van me af schrijven, ik kreeg tips en opdrachten, en nog beter, alles kon in mijn eigen tijd. Dus ook als ik niet kon slapen om 3 uur ’s nachts, heb ik de opdrachten kunnen invullen. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk in je leven past, want je hoeft er niet voor de deur uit. Het typen op een laptop zorgt voor een veilig en ‘anoniem’ gevoel, maar aan de andere kant zit dan Mariska die jouw gedachtes (en chaos :)) analyseert en op een heel fijne en prettige manier doorgaat met opdrachten en zo tot de kern van het probleem komt. Niks dan lof en nogmaals, een super goede ervaring! Dit traject is voor iedereen die een vorm van coaching zoekt, aangepast aan jouw levensstijl en gepersonaliseerd op jouw ‘hindernissen’.

Nicky Jautze

E-coaching

The coaching program allowed me to look at my struggles from a different point of view, it encouraged me to behave differently and with that I gain new tools to help myself overcome my self-awareness issues.

Paula Kasten

E-coaching

I would like to recommend Mariska as a coach. I had a wonderful time. The approach was innovative. Even though it was online, I felt connected and many times it was as she was reading my mind. She has got skills!

Lilian Mocelin

Winkelwagen