Met de baanbrekende en wetenschappelijk onderbouwde methode van Brené Brown onder begeleiding van coach en communicatiewetenschapper Mariska Cornelissen (officieel gecertificeerd coach in het werk van Brené Brown mét haar roots in effectieve communicatie) maak je de moedige leider in jou als ondernemer los, bruis je van energie en zelfvertrouwen. Ondernemen doe je op jouw authentieke manier, niet langer meer klein en onzichtbaar, maar groots en moeiteloos.

Reken nu definitief af met je saboterende perfectionisme en durf vol te ondernemen vanuit je authentieke kracht!

Maak I’mperfect Impact

Herken je dit?

 • Ondernemen voelt voor jou meer als buffelen en bikkelen. Steeds maar bezig alle bordjes in de lucht te houden en voor je gevoel loop je constant achter de feiten aan. 
 • Je zit niet meer op het juiste spoor. Je loopt vast op de weg waar je naar toe wilt met je onderneming en als ondernemer. 
 • Door de jaren heen is het er in geslopen; de verbinding met jezelf heb je stukje bij beetje steeds meer losgelaten.
 • Ondernemen is steeds meer pleasen geworden. Klanten bepalen je agenda. Je bent de regie over je eigen tijd kwijt. Je staat steeds aan, ook in het weekend!
 • Je perfectionisme zit je in de weg en blokkeert je. Negen van de tien posts halen het niet en verdwijnen in de prullenbak. Social media kost zo veel te veel tijd.

Dat was toch allemaal niet waarom je ondernemer bent geworden?

 • Zou je nu eindelijk ook wel eens meer zelfvertrouwen willen?
 • Staat het worstelen met je zichtbaarheid en jezelf onnodig klein maken je groei als ondernemer in de weg?
 • Denk je vaak ‘dat moet toch mogelijk zijn om én klaar te staan voor mijn klanten én goed voor mijzelf te zorgen, maar hoe’?
 • Zou je die eeuwige angst om nee te zeggen en je eigen grenzen aan te geven voorgoed van je af willen schudden, zodat je echt je eigen koers kan varen?
 • Zou je beter kritiek van klanten en tegenvallende resultaten het hoofd willen bieden zodat in plaats van bij de pakken neer zitten je ervan kan leren en het kan omzetten in positiviteit?
 • Ervaar je dat je al lang niet meer bezig bent met de zaken die er voor jou écht toe doen en wil je meer bevlogenheid?
 • Zou je dolgraag af willen van je uitstelgedrag, zodat je al je mooie plannen ook echt kan realiseren?
 • Verlang je naar (financiële) onafhankelijkheid en vrijheid?
 • Wil je écht jezelf kunnen zijn als ondernemer en daar succesvol mee zijn?
 • Wil je bruisen van energie en groots en moeiteloos ondernemen?

Na het volgen van het programma I’MPERFECT YOUR BUSINESS ga je vanuit je essentie ondernemen, puur, echt en authentiek. Je laat je saboterende overtuigingen en gedragspatronen los. Je zet je volledige potentie in. Je krijgt weer plezier in ondernemen. Het gaat licht en moeiteloos. Het gaat je lukken open en verbindend te communiceren en zichtbaar te zijn op jouw manier, vanuit drive en vertrouwen. Je trekt de klanten en projecten aan die bij je passen.

Competitie maakt plaats voor connectie, want er is genoeg voor iedereen en dus ook voor jou. Het programma laat je groeien op belangrijke vlakken, zoals je persoonlijke ontwikkeling en je purpose. Je voelt dat je als ondernemer bijdraagt aan een betere en een mooiere wereld, want je laat je zelf zien in al je kracht. Je maakt écht impact! Je voelt je energiek, bevlogen, vervuld, blij, creatief, vrij, zelfverzekerd, verbonden en van betekenis.

"Het was heel bijzonder om afgelopen winter, tijdens een donkere periode, door Maris gecoacht te worden aan de hand van de guideposts van Brené Brown. Alsof ik haar trof bij een online knapperend haardvuurtje. Gedurende die weken werd ik op een prettige manier opgeschud en was er echt tijd voor reflectie en het maken van nieuwe plannen. Dank je wel voor alles, Mariska!"
Suzanne van Stratum van
In de regel

Je imperfectie je groeistrategie

Met I’MPERFECT YOUR BUSINESS maak je weer verbinding met jouw hartsverlangen om te ondernemen. Dit maak je tot stevige basis waarop je verder kan bouwen aan je onderneming. Je laat je niet meer tegenhouden of vertragen door je perfectionisme. Je durft imperfect te ondernemen. Je durft te kiezen voor wat voor jou werkt en los te laten hoe ‘het hoort’. Je eigenheid geeft je kracht en geeft kleur aan je ondernemerschap. Je vertrouwt op jezelf. En daardoor groei je, want door ruimte te geven aan je imperfectie bevrijd je je van je perfectionisme. En dat maakt veel energie vrij. Energie die eerder opging aan vasthouden hoe het hoort, voldoen aan verwachtingen van anderen en steeds maar streven naar perfectie uit angst voor afkeuring en afwijzing.

Met de vrijgekomen energie is er ruimte voor meer daadkracht, meer creativiteit, meer productiviteit. Ook bij tegenslag en teleurstellingen! Want je weet wat je nodig hebt om weer op te staan en weer verbinding te maken met je innerlijke drive. Je bent de ondernemer geworden die je in de kern en in je kracht bent: I’MPERFECT, YOUR BUSINESS!

“Jeetje wat heb ik veel over mezelf geleerd in korte tijd. En het meest waardevolle vind ik nog wel dat ik het direct toe pas in mijn onderneming. Ik kan veel beter bij mezelf blijven en daardoor ook productiever zijn en ik ben veel minder moe ’s avonds. Het is voor mij heel erg waardevol geweest!”
Ingrid Kruithof
HR Advies en Coaching
“Mariska is een professionele coach met een brede kennis. Ze weet de grote lijnen uit kleine voorbeelden of anekdotes te halen. De ‘Daring Way’-coaching was een leidraad, maar door de gesprekken, extra oefeningen die daaruit voortkwamen en veel relevante literatuur werd het echt een coaching op maat.”
Monique Hulshof
Freelance online marketing specialist

Wat kun je verwachten?

In het programma I’MPERFECT YOUR BUSINESS werken we met de ijzersterke op wetenschap gebaseerde programma’s van Brené Brown Moed van Imperfectie, Durf te Leiden en Atlas of the Heart die ik vertaald heb naar het ondernemerschap. Als coach ben ik een van de weinige Nederlanders die door Brené Brown officieel is gecertificeerd en al sinds 2014 haar gedachtengoed samen met haar unieke materiaal exclusief mag toepassen in training en coaching.

Inspirerende en transformerende live-bijeenkomsten

Stap je in het programma I’MPERFECT YOUR BUSINESS, dan kies je voor transformatie. Dan laat je je saboterende ‘ik’ en perfectionisme-pantser los en zet je je imperfectie in om te groeien. Het programma bestaat uit 4 transformerende live-groepsbijeenkomsten op zeer inspirerende locaties qua natuur en architectuur, met zelfs een tweedaagse retraite op de Waddenzee.

Online groepsessies en 1-op-1 coaching

Naast de inspirerende en transformerende live-dagen ontvang je een blended vorm van online-coaching 1-op-1 en in groepsvorm. De mix van groepsessies en individuele coaching zorgt er voor dat je gesteund voelt door mede-ondernemers én dat je traject doorloopt dat helemaal voor jou op maat is.

Waardevolle masterclasses

Bovendien voorziet het programma ook in vele waardevolle masterclasses die je in je eigen tempo en tijd kunt volgen om je I’mperfect Impact nog groter te maken. Masterclasses bijvoorbeeld die je helpen om de eigenheid en authenticiteit ook te vertalen naar impactvolle teksten en beeldtaal om je zichtbaarheid als ondernemer en van je onderneming te vergroten. Mijn kennis en jarenlange ervaring als communicatie-expert zet ik graag in om jou te helpen authentiek en effectief te communiceren, zodat je als ondernemer de juiste klanten gaat aantrekken.

Uniek en exclusief

Aan de basis van het programma I’MPERFECT YOUR BUSINESS ligt het wetenschappelijk werk van Brené Brown met al het bijbehorende exclusieve trainingsmateriaal. Bovendien ontvang je gratis de Boeken Moed van Imperfectie, Durf te Leiden en Atlas of the Heart.

Je wordt uiteraard begeleid door mij met de unieke combinatie van ondernemer, communicatiedeskundige en officieel door Brené Brown gecertificeerd als TDW™-facilitator (sinds 2014) en DTL™-facilitator (sinds 2018).

Bovendien maak ik deel uit van de internationale community van gecertificeerde facilitators van Brené Brown Education and Research Group.  Zo blijf ik me continue ontwikkelen in het wetenschappelijk werk van Brené Brown en hou ik mijn kennis en vaardigheden up to date.

Eerste live-dag

Midden in de bossen, op het landgoed Den Treek-Henschoten op de grens van Maarn en Woudenberg én op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug vind je de locatie van de eerste live-dag De Koepel van Stoop – een super leuke theekoepel.

Tweede live-dag

Ook op de Utrechtse Heuvelrug, is de locatie van de tweede live-dag. Kasteel Sterkenburg is een stijlvolle particulier bewoonde buitenplaats gelegen in het buitengebied van de Langbroekerwetering tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn Streek.

Derde live-bijeenkomst

De derde live-bijeenkomst is een tweedaagse retraite in een van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is: De Wadden.

Vierde live-dag

De vierde live-dag beleven we op een inspirerende ondernemerslocatie.

De 5 modules van het programma I’MPERFECT YOUR BUSINESS

I’MPERFECT YOUR BUSINESS

Dit levert het je op!

 • Je ontwikkelt moedig ondernemerschap
 • Je doorbreekt je perfectie-plafond
 • Je imperfectie is niet langer je struikelblok, maar je groeikapitaal
 • Je krijgt grip op emoties die eerder je overweldigden en uit je kracht haalden
 • Ondernemen is niet langer ondermijnend maar verrijkend
 • Je onderneemt vanuit je waarden
 • Je ontwikkelt meer veerkracht
 • Gevoel van schaarste en niet goed-genoeg zijn laat je achter je
 • Je zelfvertrouwen groeit en twijfel is niet langer zelfdestructief
 • Je creativiteit groeit en je krijgt energie voor nieuwe plannen
 • Ondernemen staat niet meer voor stress en status, maar voor zinvol werk en van betekenis zijn.

TELL ME MORE!

Ik wil een afspraak om vrijblijvend te onderzoeken wat het programma I’MPERFECT YOUR BUSINESS voor mijn business kan betekenen.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Aanmelden kan via deze mail. Dan neem ik direct contact met je op om een gesprek te plannen waarin we samen kijken of er echt een match is.

Je kan elk moment instappen. De live-dagen worden meerdere keren per jaar georganiseerd. Zo wordt het mogelijk alle vier live-bijeenkomsten mee te maken, op welk moment je ook instapt. Je stroom dan ook in in de online groepsessies en 1-op-1 coaching die continue rondom de vier live-bijeenkomsten plaatsvinden.

Het programma is opgebouwd rondom de vier live-bijeenkomsten. Deze vinden binnen een tijdsperiode van een half jaar plaats. Dus het programma heeft een duur van een half jaar waarin je dedicated aan de slag gaat met het doorbreken van je perfectie-plafond zodat je groots, moedig en moeiteloos gaat ondernemen.

Naast het deelnemen aan de vier live-bijeenkomsten (3 live-dagen en 1 tweedaagse retraite) zijn er de online groepsbijeenkomsten en de 1-op-1 coachsessies waar je tijd voor vrij maakt. Buiten de georganiseerde onderdelen zijn er de masterclasses die je in je eigen tempo kan volgen, net als de oefeningen en opdrachten die daar uit voortkomen. Hou er rekening mee dat je per week gemiddeld een dagdeel inruimt voor het programma zodat je het maximale uit het programma haalt. Uiteraard is dit een gemiddelde. Met name de niet-georganiseerde onderdelen zijn schuifbaar, zodat je die kan indelen naar eigen voorkeur.

Voor dit programma is bewust gekozen voor een combinatie van groepsbijeenkomsten en individuele coaching. Dat maakt het programma juist zo krachtig en transformerend. We werken met kleine groepjes van minimaal 4 tot maximaal 8 personen. Met name de groepsbijeenkomsten zijn effectief omdat je gaat herkennen dat je niet de enige bent die met bepaalde saboterende patronen kampt. Gedeelde smart is halve smart. Bovendien is de ervaring dat intervisie met mede-ondernemers als enorm steunend ervaren wordt. In de 1-op-1 coaching gaan we dieper in op wat er bij je speelt en ontwikkelen we een op maat aanpak voor je.

Nee, de transformatie wordt pas mogelijk als je volledige programma volgt. Mocht je een live-dag er niet bij kunnen zijn, dan kunnen we in overleg kijken of je bij de volgende ronde van het programma deze dag in kunt halen. Neem in dat geval even contact met me op.

Nieuwsgierig geworden naar het programma I’MPERFECT YOUR BUSINESS en wil je me persoonlijk spreken om te checken of dit programma precies is wat jij op dit moment nodig hebt. Stuur dan een mail naar info@indemoedmetmaris.nl. Ik denk graag eerlijk met je mee.

Winkelwagen