Mariska Cornelissen

Hoi, Ik ben Mariska Cornelissen en eigen ondernemer. Het leuke van eigen ondernemer zijn is dat ik al mijn kwaliteiten kan inzetten in veel verschillende dingen: coachen, schrijven en het verzamelen van mooie eerlijke spullen. Ik hou van de afwisseling. Het prikkelt mijn creativiteit die ik dan weer goed kwijt kan in al die verschillende activiteiten. Centraal in alles wat ik doe staat steeds voor mij de zoektocht naar authenticiteit via creativiteit.

Verbinden van hoofd, hart en handen. Daarin ligt voor mij de schoonheid verscholen.

Mariska Cornelissen

imperfectionist

Mijn thema die dit alles verbindt is het vieren van imperfectie, je menselijkheid. Met vallen en opstaan. Iedere keer maakt het me weer blij als mensen ervaren wat een kracht ervan uitgaat als je je drang naar perfectie durft los te laten en je durft te gaan staan voor wat je echt belangrijk vindt. Leven vanuit je hart. Het ontwikkelen van die moed om dat te doen, daar doe ik het voor.

Maris & Brené

Ik ben afgestudeerd als communicatiewetenschapper aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2013 maakte ik kennis met het werk van Brené Brown. Dat was voor mij het moment om de ommezwaai te maken van communicatiekundige naar coach. In 2014 ben ik als één van de eerste Nederlanders door Brené Brown gecertificeerd om haar programma’s Dare to Lead™ en Daring Way™ toe te passen in training en coaching. Sindsdien werk ik in mijn coachtrajecten voornamelijk met het gedachtengoed van Brené Brown. Ik maak deel uit van de internationale community van gecertificeerde facilitators van Brené Brown Education and Research Group.  Zo blijf ik me continue ontwikkelen in het wetenschappelijk werk van Brené Brown en hou ik mijn kennis en vaardigheden up to date.

Andere relevante opleidingen zijn:

  • Opleiding e-Coaching basismodule en integratiemodule aan het Europees Instituut. Hiermee heb ik een waardevolle aanvulling toegevoegd aan mijn coachdiensten: coachen op afstand.
  • Opleiding tot teamcoach aan opleidingsinstituut Teamchange
  • Opleiding Coachen met geweldloos communicatie aan opleidingsinstituut voor Verbindende Communicatie (Vine)
  • Opleiding tot coach aan opleidingsinstituut Coachboulevard van Marijke Lingsma
  • Opleiding tot NLP-practitioner aan het IEP

Je kunt me ook vinden als coach op balansportaal.nl, hét platform voor hulp bij herstel van een burn-out en/of stressklachten en op het coachingsplatform Coachfinder van Psychologie Magazine.

Accreditaties & Certificeringen

Ik ben gecertificeerd als Dare to Lead™- en Daring Way™-facilitator en aangesloten bij de Brené Brown Education and Research Group (BBEARG)

Ik ben EIA (European Individual Accreditation)-Foundation coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO)

Ik ben geregistreerd als gecertificeerd e-coach in het eCoach & eCounselor-Register. Deze certificering geeft recht op aannemen van het niveau Level II: eSenior.

Winkelwagen