Mariska-Cornelissen-profiel

In het jaar 2014 zette ik een voor mij belangrijke moedige stap.  Ik stapte, ondanks mijn vliegangst, in het vliegtuig naar San Antonio in Texas om me te laten opleiden in de methode van Brené Brown.

Geen idee wat me te wachten stond, maar één ding wist ik zeker: het onderzoek van Brené Brown is het waard om over mijn angst en onzekerheid heen te stappen.

De boeken van Brené Brown die ik had gelezen en haar Tedtalks die ik had gezien maakte voor mij heel duidelijk dat deze methode mijzelf en heel veel anderen verder zou gaan helpen in hun groei en ontwikkeling. Ik wilde dolgraag deze methode toepassen in mijn werk als coach en trainer.

mariska-met-Brene-Brown-rond

Sindsdien begeleid ik met veel plezier als  gecertificeerd The Daring Way™- en Dare to Lead™-facilitator  mensen, teams en organisaties in de moed van imperfectie en in de kracht van kwetsbaarheid in coachingstrajecten, trainingen en workshops. En geef ik presentaties over moed en hoe je de moed er in houdt. Perfectionisme is steeds minder mijn drijfveer, bijdragen aan iemands ontwikkeling en aan moedig leiderschap in organisaties des te meer!

Maris

imperfectionist