Spreken

Meer rust, balans, zelfvertrouwen, authenticiteit, moed, empathie, leiderschap, focus of daadkracht. Wat je vraag of verlangen ten aanzien van professionele of persoonlijke ontwikkeling ook is….jouw verhaal staat centraal. Een op een. Zodat er voldoende tijd en aandacht is voor jou. Ik luister, vraag door, prikkel, confronteer en houd je een spiegel voor. Altijd vanuit het hart en authenticiteit en met de meest actuele wetenschappelijk onderbouwde methodieken van Brené Brown.

Owning our story and loving ourselves through that process is the bravest thing we’ll ever do.

Brene Brown​​

coachin

Wij gaan samen aan de slag, tijdens het gesprek maar ook in de periode daartussenin, in de praktijk. We spreken een aantal gesprekken af afgestemd op de vraag die je hebt. Gedurende het coachingtraject werken we voornamelijk met de wetenschappelijk onderbouwde methoden The Daring Way™, Rising Strong™ en Dare to Lead™ van Brené Brown.

In de Moed met Maris biedt individuele coaching in verschillende vormen aan, online en/of op locatie. Zo kun je de vorm coaching kiezen die bij je past. Je hebt de keuze uit face2face-gesprekken in Driebergen, wandelcoaching in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug, email-coaching, coaching via (facetime/video)bellen of een combinatie hiervan. Iedere vorm heeft zijn eigen sterke en effectieve kanten die optimaal worden benut.

Ik ben gecertificeerd Daring Way™- en Dare to Lead™-facilitator en daarmee officieel opgeleid door Brené Brown om haar methoden als coach en trainer te kunnen toepassen.  In het op wetenschap gebaseerde werk van Brené Brown staan thema’s moed en kwetsbaarheid, schaamte en empathie en betekenisvolle verbinding centraal. Deze thema’s vormen ook de basis van mijn coaching- en trainingsprogramma’s.

Moed van Imperfect Ondernemen

Perfectionisme kan de flow in ondernemerschap helemaal stil leggen. Het houdt jezelf klein, dat voelt misschien comfortabel, maar het wringt en frustreert ook. Onzekerheid en steeds maar weer twijfelen. Eigenlijk ben je het zat steeds pas in actie te komen als je absolute zekerheid hebt. Steeds maar dat uitstelgedrag, wachten op het perfecte moment. Maar blijven wikken en wegen, het ontneemt je het plezier in eigen ondernemerschap….Onbewust ben je door je perfectionisme een plafond voor jezelf aan het creëren, waardoor je niet verder groeit in je ondernemerschap.

In de Wood – Wandelcoaching

Wandelen maakt rustig, ontstresst, zet zaken in perspectief en geeft focus en overzicht. Uit onderzoek blijkt dat een wandeling van 20 minuten in de natuur het stress-systeem al ontlast. Precies wat je nodig hebt als je last hebt van chronische stress, verlangt naar meer balans in je leven of als je moed nodig hebt om een volgende stap in je leven te zetten.

Winkelwagen