Ik hou van schrijven

‘I write because I don’t know what I think until I read what I say’, zei een beroemde Amerikaanse schrijver ooit. Schrijven is een manier om je gedachten te ordenen. Scherp te krijgen wat de kern is. Zo heeft schrijven ook geleid tot de geboorte van mijn boek ‘Nog niet gevloerd’. En in e-coachen komen mijn liefde voor schrijven en taal en mensen helpen in hun authentieke kracht te zetten heel mooi samen. En nu zet ik mijn schrijfkwaliteiten ook heel graag in voor jouw communicatie!

I wrote the same
only in different words
Change your words
Change your world

The Power of Words

writin

Als auteur, content creator en e-coach ben ik dagelijks bezig met schrijven  en ervaar ik de kracht die woorden kunnen hebben. Hoe je iets op schrijft kan een enorm verschil maken. Schrijven vanuit het hart brengt teksten tot leven. Je proeft, voelt, hoort, ruikt, ziet het bijna voor je. Teksten die raken kunnen verandering in gang zetten. Ik heb enorm veel plezier in schrijven en zet dat ook graag voor jou in. Vind je het lastig zelf in de pen te klimmen, maar wil je wel een tekst die raakt? Ik breng jouw authentieke verhaal graag voor je onder woorden. 

Mijn communicatie-achtergrond komt hier goed van pas. Als afgestudeerd communicatie-wetenschapper heb ik jarenlang gewerkt in veel verschillende communicatiefuncties. Die ervaring neem ik natuurlijk mee in het schrijven van teksten die echt zijn en die jouw verhaal goed voor het voetlicht brengt. Zoals je bent: authentiek en puur! Ik geloof in het ware oprechte verhaal. Durf je die te vertellen dan trek je de mensen en opdrachten aan die je goed passen.

Content creator

Heb jij een tekst nodig voor je website, je blog of (e-)magazine of ander communicatiemiddel? Ik ga graag met je in gesprek voor jouw verhaal. Ik heb daarin als communicatiekundige vele jaren ervaring opgebouwd. En belangrijker nog, ik heb ook ontzettend veel lol in het spelen en puzzelen met woorden en zo jouw authentieke verhaal op papier te krijgen.

Auteur 'Nog niet gevloerd

Mariska Cornelissen dook met ex-burn-out’ers en leidinggevenden terug in de tijd naar de fase voorafgaand aan de burn-out: de bijna-burn-outperiode. De patronen die uit de bijna-burn-outperiode naar voren komen verbindt ze met de inzichten uit het wetenschappelijk onderzoek naar kwetsbaarheid, schaamte, moed en leiderschap van bestsellerauteur Brené Brown.

Het boek ‘Nog niet gevloerd – overeind blijven als je bijna burn-out bent’ geeft sleutels voor medewerkers en hun leidinggevenden om overeind te blijven als je bijna-burn-out bent.

Winkelwagen