wild side

Workshops

Ik verzorg workshops en trainingen voor groepen en teams op het gebied van moed, authenticiteit en de kracht van imperfectie. De bijeenkomsten zijn altijd licht van toon en zwaar van betekenis ;). Ik maak het programma op maat en stem het af op de behoeften en wensen van de deelnemers. De deelnemers krijgen inzichten in werking van kwetsbaarheid, schaamte en moed, tools hoe vanuit de kracht van kwetsbaarheid effectief te communiceren en de moed om lastige situaties toch aan te gaan.

Ik werk met het originele materiaal vanuit The Daring Way™-, Rising Strong™- en Dare to Lead™-methode van Brené Brown.

Naast open inschrijving, bied ik ook trainingen ‘in company’ aan. Deze bijeenkomsten passen goed in trajecten waarin organisaties streven naar meer openheid in communicatie en persoonlijk leiderschap als belangrijke cultuurwaarden.

In de Moed met Maris biedt de volgende verschillende vormen aan:

Praatje
30 – 60 minuten
op aanvraag
Workshop light
Duur: 2-4 uur
In company
Training Intensive The Daring Way™
3-daagse
Open inschrijving
Training intensive voor leidinggevenden
Duur: 3 daagse-training
Open inschrijving / In company
Training intensive voor teams
Duur: 6 – 8 maanden
In company

Wil je meer weten over de inhoud en de aanpak van een of meer van deze bijeenkomsten vul dan onderstaand formulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
[recaptcha]

De workshops

Gifts of Imperfection

Ben je ook zo enthousiast over het boek ‘Moed van imperfectie’ en wil je de methode zelf ervaren? Doe dan mee met de nieuwe training Gifts of Imperfection gebaseerd op deze bestseller van Brené Brown. In 6 woensdagochtenden maak je jouw authentiek reis  van “Wat zullen mensen denken?” naar “Ik ben imperfect en dat is […]