Ga jij mee op ontdekkingsreis?

Tijdens deze vijfdaagse coachreis ga je letterlijk met de stroom mee. Los van de wal vertoevend te midden van de prachtige en unieke natuur van de Waddenzee ontdek je wat het met je doet als je het vasteland achter je laat en opgeslokt wordt door eindeloze luchten en het continue veranderende getijdelandschap.

Wat valt er te beleven? Droogvallen op een zandbank. Buiten aan dek genieten van de uitgestrektheid van het wad en prachtige zonsondergangen. Yoga op het wad, tussen de meeuwen en de mosselbanken. Wakker worden van de golven die het schip weer opgetild hebben. Wadlopen naar het uiterste oost puntje van Schier. Mooie gesprekken met elkaar. Reflectiemomenten voor jezelf.

Op het mooie klassieke zeilschip Nova Cura ontdek je deze week de ongerepte oostkant van het Wad, de grootste wildernis van Nederland. Het is er ruig, rustig en continu in beweging. Naarmate je er langer bent, ga je meer zien, voelen, horen en ruiken.  Je stemt af op het ritme van de zee. Zo ontdek je ook een andere kant van jezelf. Vanzelf. Waar loop je vast? Waar kom je in je flow? Waar moet je alle zeilen bijzetten? En waar gaat het je voor de wind? Met als inspiratiebron het gedachtengoed van Brené Brown krijg je weer scherp wat voor jou belangrijk is. De kracht van kwetsbaarheid. Een stevig anker en duidelijk kompas die je mee neemt naar de wal en je weer op koers brengt en houdt in de drukke en vluchtige wereld van alledag.

Waddenretraite 2020

Datum: maandag 21 september tot en met vrijdag 25 september 2020
Duur: 5 dagen en 4 nachten + een coachsessies voor en een coachsessie na de waddenretraite.
Max aantal deelnemers: 7
Kosten: €975,- per persoon  (volpension)
(Exclusief 21% BTW, reis naar en van Lauwersoog. Inclusief boek ‘Nog niet gevloerd’ t.w.v. €20,99)

Meld je aan voor meer info over de Waddenretraite 2020 via onderstaand formulier:

Graag ontvang ik meer informatie over de Waddenretraite 2020
Dat wil ik niet missen. Ik meld me meteen aan!

Ik meld me aan voor de Waddenretraite 2020
Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.